Incendis

by ENZE

/
 • Streaming + Download

  Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.
  Purchasable with gift card

    name your price

   

 • Compact Disc (CD) + Digital Album

  Comes in a DIY gatefold card case

  Includes unlimited streaming of Incendis via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 15 days

    €4 EUR or more 

   

1.
A vegades crec que camino en cercles, quan retrobo fantasmes del passat. I me’ls noto com cadenes als meus peus. Els dies ja viscuts, cremen com un incendi. I jo busco el camí entre les flames. Els dies ja viscuts, cremen com un incendi Trobo nous entrebancs, i els fantasmes corren molt. I me’ls noto a prop meu. I me’ls noto com cadenes als meus peus. M’impedeixen continuar. Els dies ja viscuts, cremen com un incendi.
2.
L'Home 03:04
La veritat, tots som enzes Pot volar, pot somiar, pot matar l’home crea l’atzar és pres del fang. Asseca pous, crema valls, perd el seny. El dimoni l’empeny cap al pou dels somnis. Tots hem cremat. Cauen cendres del cel. Vine a l’infern. Baixo el cap, s’ha acabat. Caminant pel descampat, plouen llàgrimes de sang No ho vols entendre. Digues si és que no em veus, digues si és que no em creus. Ja n’hi ha prou, escala el pou. Camins de somnis, el vent se'ls ha emportat. Vols trencar, capgirar, vols canviar vols que el sol surti ja surt del fang. Cerca al vent, troba el cel, busca el seny res no es perd si ho mantens obre el pou dels somnis. Tots hem cremat cauen cendres del cel vine a l’infern. Abaixo el cap, s’ha acabat plouen llàgrimes de sang
3.
Boira negra 02:41
Miro al fons, ben lluny, no ho veig, la boira negra amaga tot l'indret. Mentides, el sac n'és tot ben ple. Alça el cap, esquiva els cops, no et deixis enganyar. Mai s'esvaeix la por. Dosis de dolor quan encens el televisor, sang, foc, guerres. No escoltis més, pensa per tu mateix, no els escoltis. Mai s’esvaeix. La boira negra amaga tot l'indret. mentides Quan encens el televisor. sang, foc, guerres. No escoltis més, pensa per tu mateix, no els escoltis.
4.
Jo no ploraré per tu quan vegi enfonsar-te. No seré jo qui t’agafaré la mà per sortir, de la fosa que tu vas cavar No seré jo el qui després de tot et torni a perdonar. No seré jo el qui t’ajudarà Vincles invisibles i lligams de sang, m’agafen de la mà i m’arrosseguen al teu forat. No seré jo el qui després de tot, et torni a perdonar. Tancar les ferides que tu vas crear. Però jo no seré allà per plorar el teu final. Vincles invisibles i lligams de sang, m’agafen de la mà i m’arrosseguen al teu forat. No em vols entendre. Jo no t’agafaré la mà per ajudar-te a sortir. Però jo no seré allà per plorar el teu final.

about

Gravat i mesclat per Edgar Rodriguez de PUNCH SOUND RECORDINGS, a Torelló, al Juny de 2014.

Masteritzat per Brad Boatright, als estudis Audiosiege Engineering a Portland, Oregon.

credits

released July 9, 2014

license

all rights reserved

tags

about

ENZE Torelló, Spain

Romança a les Bèsties

contact / help

Contact ENZE

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like ENZE, you may also like: