Us estimo rebels, lliures i salvatges

by ENZE

/
 • Streaming + Download

  Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.
  Purchasable with gift card

    name your price

   

 • Compact Disc (CD) + Digital Album

  Digipack 3 panels

  Includes unlimited streaming of Us estimo rebels, lliures i salvatges via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 15 days

    €8 EUR or more 

   

1.
Deixar enrere les pors que sempre m’acompanyen, i em cohibeixen. Jo vull deixar enrere tot allò que em preocupa i em fa dèbil. Vull deixar enrere tot allò que em preocupa i que em fa dèbil. Vull caminar al vostre costat, per sobre d’aquest núvol que ens rega d’angoixa. Vull caminar al vostre costat per sempre. Per sempre més, junt amb vosaltres. Ser actiu i enamorar-me de cada moment, sentint la passió de cada instant. Vull ser capaç de reaccionar quan les situacions em sobrepassen. Vull ser capaç de reaccionar quan les situacions em venen grans. Però la realitat no ajuda a sentir-me bé, cansats de buscar un somni, cansat de sentir-me impotent. Davant del pes dels dies veig que no hi ha res a fer, però no ens pensem pas rendir. Mai no ens rendirem. Abandonar l’ansietat, sentir-me satisfet. Trencar les cadenes a les que de petit em van lligar. Això no es un cant a la tristesa. Jo us estimo rebels, lliures i salvatges.
2.
Inèrcia 03:00
El nostre entorn, tot allò que fem, tal com actuem i tot allò que m’envolta. Si ens hem venut a la comoditat i no podem sortir-ne. Si no podem sortir d’aquesta rutina que m’esclavitza, digue'm per què seguim aquí enquistats, si res no m’omple, si jo vull escapar. Si la meva rutina m’allunya d’allò que anhelo. Si vuit hores de mort m’impedeixen veure el sol. Per què seguim així? Busca allò que t’ompli. Per què seguim així? Escapa. Som com aquell que ven la seva ànima, i no té temps per disfrutar de la recompensa. Per què seguim aquí enquistats? Si vuit hores de mort m’impedeixen veure el sol. Per què seguim aquí enquistats? Si la meva rutina m’allunya d’allò que anhelo. per què seguim aquí enquistats? Si vuit hores de mort.
3.
No passaran 03:27
El cor ens crida a combatre com vàrem fer ahir. Per destruir un fantasma que volem enterrar. No podem oblidar tots aquells que van caure buscant la llibertat. Feixisme mai més. No passaran. Cap agressió serà oblidada, retornarem tots els cops que hem rebut. Al feixisme no se’l discuteix, tan sols se’l pot destruir. No passaran.
4.
Mons perduts 02:35
Mons perduts, mons d’ignorància. Terres que mostren les nostres mancances. Tot és ple d’arrogància. No em miris als ulls si busques esperança. Mons perduts, famílies trencades. Nens que moren en ciutats expropiades. Buscant les rutes que no ens portin, cap a la fi de la nostra existència. Surt al carrer. Digues prou! Buscant les rutes que ens portin cap a la fi de la seva existència, tu tens la clau per trencar les cadenes.
5.
Hipòcrita 02:46
Mira't bé, que no sents el que escups al món? Engany i submissió. El que dónes, el que tens, falsos ideals. No són més que mentides. Quan veuràs, quan cediràs, suor en les paraules, no en la mediocritat. Quan veuràs, quan entendràs, Que la demagògia, no és el camí a l’excel•lència. Calla, atura't, respecte. Ensenya al món els teus defectes. Fes-te un favor, trenca els miralls que donen forma a la bèstia. Com les heures als arbres, absorbeixes sense deixar respirar. Com les heures als arbres, absorbeixes sense deixar respirar tot allò que vol bategar. Obre els ulls, Respecta, canvia. Obre els ulls, Escolta, valora al qui t’envolta. I si creus que passant per sobre de tots els altres aconseguiràs els teus objectius, mai tindràs cabuda entre nosaltres. Si creus que passant per sobre de tots els altres aconseguiràs els teus objectius.
6.
Mals que em fan dubtar del que és millor per tombar el destí. No puc creure que quan més patim, és quan volen el que no tinc. Garjoles buides d’assassins de ment. Muralles i piles de sacs plens de monedes pels de dalt, ells parlen sempre d'igualtat però els sacs que em donen són de blat. Amnèsics crònics ignorants, m’enganyen i em treuen la sang. Estat i glòria per davant, idees que porten la fam. Quan ens decidim a créixer, pensant amb les vides que ens han robat. Quan la paraula sigui guerra. Amaga't però els teus crims estan tacats amb sang. Justícia, apodera't. El canvi és nostre. Muralles, piles de sacs que són plens pels de dalt. Piles de sacs, que jo acumulo amb la suor del meu treball i ells me'ls prenen en nom de la igualtat piles de sacs, el meu treball, mai res a canvi, tan sols pagar i em bull la sang. Muralles i piles de sacs, plens de monedes pels de dalt. Ells parlen sempre d'igualtat, però els sacs que em donen són de blat. Amnèsics crònics ignorants, m'enganyen i em treuen la sang Estat i glòria per davant. Idees que porten la fam.
7.
Divergir 04:10
Tot el que sentíem, tot el que pensàvem, anava de la mà. Tot el que sentíem, que no ens explicàvem, i que ens va cremar. Era només un joc de nens al qual no sabíem jugar. Desconeixíem les regles per tractar amb sentiments. Vàrem decidir agafar camins diferents. Vàrem acordar continuar per lliure. Ja que la por a estar sols és el que ens mantenia units. Va ser hora d'acabar amb aquell joc innocent. Vàrem créixer, i van canviar els nostres sentiments. Tot el que sentíem, tot el que compartíem, tot allò es va acabar.

about

Recorded by Edgar Rodriguez, Punch Sound Recordings.
Mixed by Edgar Rodriguez, Punch Sound Recordings.
Mastered by Brad Boatright, Audiosiege Sonic Engineering.

credits

released May 31, 2016

Labels:
Eating Shit Records
Purga Records

license

all rights reserved

tags

about

ENZE Torelló, Spain

Romança a les Bèsties

contact / help

Contact ENZE

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like ENZE, you may also like: